Free Republic
Browse · Search
News/Activism
Topics · Post Article

To: knighthawk
Als je echt moet gaan kan je gaan met de woorden van Pim zelf:
De rechtsfilosoof en pedofiel Brongersma, jarenlang senator voor de PvdA, heeft zijn leven lang gestreden voor begrip voor de pedofiele medemens. Hij begon daar onverschrokken aan na het uitzitten van een gevangenisstraf voor ongewenste intimiteiten met een minderjarige. De desbetreffende minderjarige had het helemaal niet ongewenst gevonden, maar justitie oordeelde in de jaren vijftig anders.

In de jaren zestig en zeventig kreeg Brongersma langzaam maar zeker voet aan de grond. Na de uitvinding van de pil was er de bevrijding van de seks. Homoseks werd geaccepteerd, en waarom zou dan - onder de strikte voorwaarde dat het kind het wil en dat het niet wordt gedwongen - pedoseks niet zijn toegestaan? Dit verlichte standpunt is inmiddels verlaten en onder invloed van de gogen is het kind neergezet als geheel en al vrij van seksuele lusten, in elk geval tegenover volwassenen.

We zijn ver verwijderd van het begrip dat Brongersma trachtte te kweken, overigens tot schade van onszelf, want alles wat bespreekbaar is, is in beginsel ook beheersbaar, moet u maar denken!

Mischien denk je dat dit niet te bespreken is. Maar hier op FR mag zoiets juist wel onder discussie komen. En zonder kogels. Als je daar niet tegen kan, hoeven we je hier niet.

31 posted on 05/17/2002 6:50:08 AM PDT by Nebullis
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies ]


To: Nebullis
NOT fair! I can't understand any of that! But I would think (and hope)
it's encouragement to Knighthawk like most of the posts here!
113 posted on 05/18/2002 5:49:46 AM PDT by MeekOneGOP
[ Post Reply | Private Reply | To 31 | View Replies ]

Free Republic
Browse · Search
News/Activism
Topics · Post Article


FreeRepublic, LLC, PO BOX 9771, FRESNO, CA 93794
FreeRepublic.com is powered by software copyright 2000-2008 John Robinson